';
side-area-logo

Image
Hoe werkt de Slowbooth?
De booth is afgesloten en bezoekers kunnen, buiten het tv scherm, niet zien wat er gebeurt in de booth. Als de bezoeker de props op doet en de booth instapt komt deze als het ware in een kleine filmstudio. Zij kunnen dan voor enkele seconden springen, dansen, confetti gooien of gewoon gek doen. Hierna zullen zij hun slowmotion video terug zien wat voor hilarische situaties en veel gelach zorgt. Hierna is het mogelijk om hun persoonlijke videoclip te delen via email en/of social media. Het unieke is dat wij ook nog kunnen monitoren hoeveel en waar het gedeeld is. Dit zie je na het event terug in ons eind rapport.
Image module
Puur entertainment!
De opvallende begeleider in de Slowbooth, entertaint jullie gasten en zorgt dat iedereen er lachend uitkomt! Met de juiste achtergrond (feest)muziek zorgt onze entertainer voor een perfecte sfeer in de booth. Het product Slowbooth is al uniek en de gesloten booth (mini film studio) maakt het af met de juiste uitlichting en het grote scherm aan de buitenzijde. Hier kunnen de mensen buiten de booth precies zien wat er binnen in de Slowbooth gebeurt. De Slowbooth is echt een beleving!
Een kijkje in de booth
Marketing tool
Promoot je product op een hilarische manier en geef jou klant of aankomende klant een echte beleving mee. Jou merk beleving zal bij succes worden gedeeld op alle social media kanalen. Wij kunnen dit monitoren door onze software die achter de booth draait.
Slowbooth
Vanaf prijs
1950.00 / ex btw
  • Inclusief begeleiding (entertainer)
  • Inclusief props, verkleedkist met heel veel spullen.
  • Inclusief 3 uur op locatie. (langer ook mogelijk tegen meer prijs)
  • Inclusief confetti (als de locatie het toestaat)
  • Inclusief aftermovie (op aanvraag)

Onze klanten

Contact

Our address:

Zoetermeer

Our phones:

079 888 42 65

Our email:

Slowbooth is een onderdeel van ZIEPRO MEDIA
Kvk: 77041720
Btw-id: NL860881337B01