Inzetbaar voor ?

Personeels feesten, festivals en reguliere events.

Pro

240fps @ 1080 FHD Echte slow motion!
Intro

Een feest op een feest?

Inzetbaar op alle feesten en grote events. Wij, Slowbooth zijn het enigste bedrijf in Nederland die dit unieke concept aanbied. Oorspronkelijk komt de slow motion video booth uit Amerika waar het al een tijdje hot is op events en feesten.

Een uniek en innovatief alternatief voor een reguliere photobooth. De videoclip is direct te delen met vrienden, familie en collega’s via email en/of social media.

Awards - Brand Events - Social Events

Wat is de inhoud van het product?

Uitleg Slowbooth

De Slowbooth is opgebouwd uit een zogenaamd pipe and drape systeem met daarin heel veel techniek. Het is een kleine mini filmstudio op locatie. In de booth bevindt zich ook veel video Led licht om een mooie slow motion video te maken. Onze speciale high frame camera filmt met 240 frames per seconden in Full HD. Rondom de booth hangt zwart gordijn die uitgelicht is. Dit geeft de booth iets magisch.

1. Pak je props

1. Pak je props

Wij zorgen voor een flightcase vol met props en verkleed attributen. Thema event? Wij kunnen jullie thema terug laten komen in en om de booth.

2. Ga voor 4 sec gek doen!

2. Ga voor 4 sec gek doen!

Sta voor de camera met collega's of vrienden en ga 4 seconden dansen en springen! Onze entertainer helpt jullie daarbij wel 😉

3. Zien & Deel!

3. Zien & Deel!

Zie direct je Slomo video clip terug op het grote scherm en deel het met je vrienden op social media.

Pricing

Prijzen

De prijzen op de website kunnen afwijken van jou offerte. Dit zijn indicatie prijzen ex 21% btw. Vraag altijd een offerte aan via contact. 

1.500Small event

De Slowbooth op binnenlocatie waarvan 3 uur operationeel. Inclusief begeleider/entertainer. Inclusief direct delen op social media + props en direct terug kijken via een groot scherm.

2.400Big event

De Slowbooth op binnen of Buitenlocatie waarvan 3 uur of meer operationeel. Inclusief begeleider/entertainer. Inclusief direct delen op social media + thema props en direct terug kijken via een groot scherm.

3.500Super Big event

De Slowbooth op binnen of buitenlocatie waarvan 3 uur of meer operationeel. Inclusief begeleider en entertainer. Inclusief direct delen op social media + thema props en direct terug kijken via een groot scherm.