View Post

Event: afterparty congres in B.Amsterdam

Na een congress in Amsterdam stonden wij op de evenementen locatie B.Amsterdam. Daar kwamen rond 20:00 uur 8 bussen aan vol met mensen. Op de afterparty van de beurs stonden diverse artiesten en dj’s maar ook de Slomobooth. Zie op de foto’s een sfeer impressie.

View Post

EVENT: KNVB straatvoetbal

Voor het straatvoetbal event van de KNVB stonden wij in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier konden jonge voetballetjes hun ‘moves’ laten zien in de booth. Hoog houden in slow motion.

View Post

EVENT: NEP personeelsfeest

Begin van het jaar stonden wij met de slomobooth op het Mediapark in Hilversum. Op het personeelsfeest van NEP konden de medewerkers even los gaan met hun collega’s in de booth. Meestal staan deze mensen achter de camera, maar nu 1 keer even ervoor. Hoe los deze mensen zijn gegaan kan je zien in het eindresultaat!

View Post

EVENT: Hertog Jan

De release van een speciaal biertje van het biermerk Hertog Jan hebben wij een concept booth gemaakt. Hierbij dronken de bezoekers van het event het nieuwe biertje voor onze camera. De camera registreerde de reactie van de bezoekers in slow motion. Hierna kon de bezoeker hun persoonlijke videoclip delen op social media. Hierbij zat er een intro/outro en logo in …

View Post

EVENT: KLM boutique magnifique

Voor het event voor het personeel van de KLM; boutique magnifique 2016, stonden wij met de Slomobooth. Hierbij hadden zij het thema, Circus 1928. Wij hebben hier een open booth gemaakt in de style van een circus. Zie hier een impressie video:  

View Post

EVENT: Gategroup (D)

Voor het event van de Gategroup zijn wij 2 maal naar Hamburg(Duitsland) gegaan met de Slomobooth en de Freezus curve. Hieronder wat impressie foto’s van het event. Zie hier de reactie van de bezoeker: REACTIE