View Post

EVENT: KNVB straatvoetbal

Voor het straatvoetbal event van de KNVB stonden wij in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier konden jonge voetballetjes hun ‘moves’ laten zien in de booth. Hoog houden in slow motion.

View Post

EVENT: NEP personeelsfeest

Op het personeelsfeest van NEP gevestigd op het Mediapark in Hilversum, stonden wij met de booth. Het personeel meestal achter de camera stonden dit keer heel even ervoor. Het eindresultaat mocht er wezen!

View Post

EVENT: Hertog Jan

De release van een speciaal biertje van het biermerk Hertog Jan hebben wij een concept booth gemaakt. Hierbij dronken de bezoekers van het event het nieuwe biertje voor onze camera. De camera registreerde de reactie van de bezoekers in slow motion. Hierna kon de bezoeker hun persoonlijke videoclip delen op social media. Hierbij zat er een intro/outro en logo in …

View Post

EVENT: KLM boutique magnifique

Voor het event voor het personeel van de KLM; boutique magnifique 2016, stonden wij met de Slomobooth. Hierbij hadden zij het thema, Circus 1930. Zie hier een impressie video: Slomobooth Boutique Magnifique 2016 from Slowbooth/ZiePRO/Lipdubcrew on Vimeo.  

View Post

EVENT: Gategroup (D)

Voor het event van de Gategroup zijn wij 2 maal naar Hamburg(Duitsland) gegaan met de Slomobooth en de Freezus curve. Hieronder wat impressie foto’s van het event. Zie hier de reactie van de bezoeker: REACTIE